Het Beyond lichtsysteem zal spoedig op de markt komen. De techniek van dit systeem is revolutionair te noemen.

Helaas wil de man die achter dit ontwerp zit zijn naam niet vernoemen. Hij is een wetenschapper die in dienst was geweest van het toenmalig groot Russisch rijk. Hij is als enige buitenlandse wetenschapper gedecoreerd voor zijn werk.

Hij werkt volgens de Global Scaling theorie van Euler. In zijn jonge jaren heeft hij deze theorie nieuw leven ingeblazen met verbluffende resultaten. Dit lichtsysteem zal dan ook menigeen verbazen. Verdere info vindt je bij de tabblad “producten”

Een Duits elektrotechnisch bedrijf heeft zijn uitvinding tot leven gebracht. Vier ingenieurs hebben vele hobbels moeten nemen om dit systeem met deze nieuwe technologie te maken. Na 2 jaar staan we op het punt het systeem op de markt te brengen.