Aroma op het gezicht

Aromabehandeling op het gezicht.

Het gezicht is het meest zichtbaar van het lichaam. Het toont ons veel informatie als: “Hoe jong of hoe oud men is, emoties, moeheid, stress etc.” Van heel het lichaam bezit het gezicht de meeste spieren en is eigenlijk de spiegel van lichaam en geest. De frisheid of onreinheid van de huid is ook een indicatie hoe de biochemische processen in het lichaam verlopen.

De huid is een van de grootste organen en is een orgaan dat constant in “beweging” is. Het is onze verpakking en beschermt ons voor indringers en aanvallen van de “buitenwereld” en het wordt gevoed door onze binnenwereld. Verder is het ons vierde ventiel om te kunnen ontgiften. Als longen, darmen en nieren hun werk goed doen dan hoeft de huid niet ingeschakeld te worden en zal de huid rustig en mooi glad blijven. Het is een complex geheel dat uit lymfe, zenuwen en bindweefsel bestaat. Buiten de bovengenoemde zaken bevinden er veel acupunctuurpunten in het gezicht. Deze acupunctuurpunten hebben allemaal een relatie met diepliggende organen zoals de dikke- en dunnedarm, gal, maag etc.

Vele vrouwen weten hoe ontspannend een gezichtsmassage kan zijn, omdat ze regelmatig in contact komen met de schoonheidswereld. Door gebruik te maken van etherische oli├źn (aroma) en een klei- masker, wordt er een extra dimensie aan deze specifieke massage toegevoegd. In de massage worden de acupunctuurpunten ook gestimuleerd, zodat diep in het lichaam de desbetreffende organen in harmonie kunnen komen en dat zal zich uiten in de huid.

Alles is puur natuur zonder conserveringsmiddelen en toegevoegde alcoholen die vaak in zalven worden gebruikt om de opname te bevorderen. Uit praktijkervaring weten we dat deze gezichtsmassage een weldaad is voor lichaam en geest. Het is een cadeau dat je jezelf geeft!!

Deze massage is niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Juist voor mannen met hun hoge stressfactor is deze massage eigenlijk een “must”

Hans Stormer -Heilpraktiker
Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 0612022231

Ineke op den Dries

Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 023-5441040