Links

Op deze pagina verwijzen wij u graag door naar andere websites. Veel van deze producten schrijven wij voor aan onze patiënten.

Actinovo

Actinovo is een jong bedrijf die zich gespecialiseerd heeft in het maken van liposomale vitaminen, mineralen en eiwitten. De opname van deze producten benadert bijna 95%. Vit C b.v. oraal ingenomen wordt circa 25% opgenomen. In de praktijk zien wij het verschil tussen de werking van tabletten en liposomale producten.

Extrence

Dit bedrijf levert uitstekende kwaliteit/prijsverhouding op het gebied van Etherische oliën. Verder organiseert het workshops voor beginners en gevorderden.

Therapeutenwinkel

Producten die geleverd worden zijn van hoge kwaliteit. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed. Zeker de moeite waard om op site rond te kijken.

Bloesem-remedies

Dit bedrijf levert alle bloesemremedies, Schüssler zouten, Prima Vera etherische oliën etc. Verder organiseert men cursussen en opleidingen tot
bloesemtherapeut. Bram en Miep Zaalberg en hun dochters zijn het kloppend hart van dit bedrijf

Vitaminespray

Vitaminespray wordt via het mondslijmvlies snel opgenomen. Onderzoeken wijzen uit dat de opname op deze wijze beter wordt opgenomen dan in tablet of capsule vorm.

Massagetafels-Wellness

Als u een massagetafel of aanverwante artikelen zoekt dan kan ik u van harte deze website aanbevelen.
Peter Schoondermark zal u met hart en ziel helpen met het uitzoeken van een massagetafel of massagestoel.
Service staat hoog in zijn vaandel.

Koffiebeleving

Een koffiebeleving is voor een ieder anders. Het roept oude herinneringen op en belevenissen van het leven.

Op een van mijn reizen heb ik kennis mogen maken met het merk Cafitaly. Ik heb toch wat ervaringen opgedaan in mijn leven van verschillende koffie smaken en heb zo mijn voorkeuren. Toen ik een keer in Italië een kop koffie bestelde en een kop kofie voorgeschoteld kreeg van het merk Cafitaly. Ik werd getroffen door de smaak van deze koffie.

Spontaan heb ik een koffiemaschine en wat cupjes met verschillende intensiteiten gekocht. Bij thuiskomst het in mijn praktijk geïnstalleerd en er gebruik van gemaakt. Mijn patiënten viel het gelijk op en vroegen aan ons welk merk koffie we gebruiken. Ze vonden het een heerlijke smaak hebben. Nadat de cupjes op waren konden we geen cupjes van Cafitaly meer kopen in Nederland. Intussen weer mijn oude Nespresso geïnstalleerd in de praktijk. De patiënten vroegen aan ons waarom we weer naar Nespresso zijn omgeschakeld. Ik vroeg aan hen “hoe zo” en zij antwoorden met dat die andere koffie lekkerder smaakte. Intussen is er een distributeur in Nederland voor Cafitaly. Zij leveren koffiemachines en de cupjes tegen een redelijk prijs. Nieuwsgierig geworden!!

Bezoek hun site. Ze zijn heel behulpzaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trouve

 

In het groene hart van Frankrijk bevind zich het hertogdom “les Combrailles” Het landschap is divers, de door hagen omzoomde weilanden worden afgewisseld door bossen, mooie vergezichten, stille dorpjes, beken en rivieren. Daar bieden wij u een prachtige plek om te genieten van rust, ruimte en sportieve uitdagingen.

Als je een plek zoek om tot jezelf te komen dan raad ik persoonlijk deze plek aan. De eigenaren zijn Nederlands en zij doen er alles aan om je een onvergetelijke tijd aan te bieden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurwinkel Zandvoort

Natuurwinkel Zandvoort ademt nostalgie uit. Ingeborg Engelsma is de eigenaresse van deze winkel en is tevens bioresonans-therapeute. In deze winkel kan je terecht voor supplementen zoals vitaminen, mineralen, Schüsslerzouten, Bachremedies, Terracotta producten, kruidentheeën etc. Er wordt met kennis van zaken goed advies gegeven omtrent de producten. Zeker de moeite waard deze winkel te bezoeken.

Voor resellers voor Terracottaproducten kan men terecht op www.terracottatcm.com

Hans Stormer -Heilpraktiker
Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 0612022231

Ineke op den Dries

Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 023-5441040