Metamorfose

Metamorfose

Metamorfose betekent grote verandering. Zoals een rups tot een vlinder kan veranderen, hebben wij het vermogen ons zelf te veranderen. Als een foetus zich ontwikkelt tot mens, wordt zijn “blauwdruk” al be├»nvloed tijdens de zwangerschap. We staan er niet bij stil, dat er tijdens de zwangerschap allerhande zaken op het kleine kind worden afgevuurd. Voorbeeld: moeder is angstig van nature. Tijdens de zwangerschap maakt zij zich zorgen over allerlei zaken en dat maakt haar angstig. Deze emotie zal zich ook diep in de matrix van het kind vastzetten. Na de geboorte van het kind zal deze emotie altijd een trigger zijn zonder dat het kind er wat aan kan doen.

Metamorfose is bij toeval ontdekt en als basis werd voetreflexmassage gebruikt. Gaston St. Pierre ontwikkelde de massage verder. Hij verliet platgetreden paden en veranderde de bekende voetreflexmassage d.m.v. subtiele strijkingen op de levenslijnen die zich reflectorisch op onze voeten, handen en hoofd bevinden.

Metamorfose is een bijzonder massage. De massage heeft het vermogen om vroeg opgelegde patronen los te weken. Wat zich tijdens de zwangerschap in de matrix heeft vastgezet wordt op een subtiele manier losgeweekt zodat we ze niet meer als een onbewuste blokkade kunnen opwerpen.

Na een aantal behandelingen durft men meer in zijn eigen kracht te staan en zo zijn eigen leven te leiden zonder aangeleerde dogma`s. Metamorfose is zoals een vlinder die zich ontpopt uit een cocon en daarna zijn vrijheid neemt.

In de jaren dat wij deze massage geven hebben we vele mooie ervaringen mogen delen met de mensen die behandeld zijn.

De behandeling bestaat uit maximaal zes sessies.

Hans Stormer -Heilpraktiker
Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 0612022231

Ineke op den Dries

Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 023-5441040