Beyond Lichtsysteem

Artikelnummer: L.I.F.E. SystemProfessional-2-1 Categorie:

Beschrijving

Beyond Lichtsysteem

Dit lichtsysteem overtreft alle verwachtingen. Na 2 1/2 jaar van voorbereiding, vormgeving en uitgerust met nieuwe technologie die nog niet bekend zijn bij andere lichtsystemen. Het woord "Beyond" heeft vele betekenissen en dit is de reden dat we het lichtsysteem zo genoemd hebben. Het overtreft alle onze verwachtingspatronen.

Werking van het lichtsysteem:

Zonlicht bestaat uit een pallet van verschillende kleuren. Door bepaalde lichtbreking worden de spectrum aan kleuren zichtbaar b.v. door een regenboog. In de regenboog zie je verschillende kleuren. Twee kleuren in zonlicht zijn van crucial belang voor ons lichaam. Het is het rode licht dat zich in het bereik van 650 nm bevindt en infrarood dat in het bereik van 850 nm bevindt. Infrarood is niet zichtbaar voor onze ogen. Deze 2 kleuren worden ook door de beyond geproduceerd door hoogwaardige LED's die een diepe penetratie kunnen produceren. Deze LED's worden voor medische doeleinden gebruik.

Zonlicht bevat goede componenten zoals rood en infraroodlicht maar het bevatten ook agressieve UV lichten

Elke cel in ons lichaam bezitten receptoren voor rood licht. Als rood licht de receptor triggerd dan open het de cel om het infrarood door te laten. Het infrarood triggerd dan de mitochodriën. Deze mitochondriën produceren energie d.m.v. reacties in de citroenzuurcyclus. Door de reacties komer er ATP vrij. ATP staat voor Adeno Tri Phosfaat (energie). ATP hebben we nodig om energie te produceren.  Gemiddeld produceert 1 mitochondria gemiddeld 38 ATP.  Door gebruik te maken van het lichtsysteem is het mogelijk dit met factor 10 te verhogen. Er vindt dan een energieboost plaats. Dit betekent b.v. dat een wondheling of andere ongemakken sneller verbeteren of genezen. Dit hebben we mogen ondervinden bij complexe botbreuken, open wonden, zenuwaandoeningen etc. De meest kritische personen moesten toegeven dat ze dit niet verwacht hadden.

Door een algoritme volgens de Global Scaling principe is het mogelijk nanometers te koppelen aan Herzen. Nu ontstaat er een dubbele werking. Als eerste is de werking van rood en infrarood licht en ten tweede een gezonde trilling door te geven aan een zieke cel waarvan de trilling is verstoord. Verder ontwikkeld het systeem Schumann magnetische golven (aardmagnetisme) wat de communicatie richtig cellen nog gevoeliger maakt. Tenslotte produceert het een hoge frequentie die niet altijd waarneembaar zijn via onze oren. Je moet het zien als geluidstherapie

Als men een programma kiest b.v. tenniselleboog dan leg je het lichtsysteem op de aangedane elleboog en start het systeem. Nu begint het systeem de aangedane elleboog te meten. Het systeem berekent nu hoe lang de aangedane plaats belicht moet worden. Na de berekening zie je de LED's aangaan en begint de behandeling. Je hoort een paar piepjes als het programma is afgelopen. Het lichtsysteem bezit een duurzame oplaadbare lithiumbatterij waardoor het mogelijk is je vrij te bewegen. Met een opgeladen batterij kan je tussen de 20 en 30 behandelingen uitvoeren.

Beyond Lichtsysteem is volgens bovenstaand plaatje softwarematig uitgerust.

Het Lichtsysteem meet de aangedane gewricht, weefsel of orgaan. De uitslag van de meeting bepaalt de tijdsduur en intensiteit de behandeling.

Het "Beyond" Lichtsysteem is alleen te bestellen via onze praktijk. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit systeem dan mail ons zodat we je via een demo geven en alle in en outs van dit systeem kunnen uitleggen. Er zijn 3 kleuren leverbaar (zie onderstaand plaatje)

Onderstaand plaatje geeft de citroenzuurcyclus aan waar de ATP's vrijkomen. Dit alles vindt plaats in Mitochodriën

Voor nog meer info: www.beyond-lux.com   Hier vindt je uitgebreide info over het Beyond lichtsysteem. De website is wel in Engels.