Beyond Lichtsysteem

Artikelnummer: L.I.F.E. SystemProfessional-2-1 Categorie:

Beschrijving

Beyond Lichtsysteem

Dit lichtsysteem overtreft alle verwachtingen. Na 2 1/2 jaar van voorbereiding, vormgeving en uitgerust met nieuwe technologie die nog niet bekend zijn bij andere lichtsystemen. Het woord "Beyond" heeft vele betekenissen en dit is de reden dat we het lichtsysteem zo genoemd hebben. Het overtreft alle onze verwachtingspatronen.

Werking van het lichtsysteem:

Zonlicht bestaat uit verschillende kleuren. De kleuren worden d.m.v. een regenboog. Twee kleuren in zonlicht zijn van crucial belang. Het is het rode licht dat zich in het bereik van 650 nm bevindt en infrarood dat in het bereik van 850 nm bevindt. Infrarood is niet zichtbaar voor onze ogen. Deze 2 kleuren worden ook door de beyond geproduceerd door hoogwaardige LED's die een diepe penetratie kunnen produceren. Niet ieder LED heeft die mogelijkheid.

Deze twee kleuren van het zonlicht zijn zeer belangrijk voor ons lichaam. Het is niet voor niets dat vele mensen zich beter voelen in zonlicht.

Elke cel in ons lichaam bezitten receptoren voor rood licht. We hebben rood licht nodig om het infrarood licht in de cel te brengen. In de cel bevinden zich mitochondriën (energie fabrieken) die ATP (energie brandstof) produceren. In de mitochondriën wordt via de citroenzuurcyclus Adeno Trifosfaat (energie) geproduceerd. Gemiddeld produceert 1 mitochondria gemiddeld 38 ATP.  Door dit lichtsysteem is het mogelijk dit met factor 10 te verhogen. Er vindt een energie boost plaats. Dit betekent b.v. dat een wondheling of andere ongemakken sneller verbeteren of genezen. Dit hebben we mogen ondervinden bij complexe botbreuken, open wonden, zenuwaandoeningen etc. De meest kritische personen moesten toegeven dat ze dit verwacht hadden.

Door een algoritme volgens de Global Scaling principe is het mogelijk nanometers te koppelen aan een Herzgetal waardoor het nu ook mogelijk is om een ziekte te behandelen b.v. neuropathie. Verder ontwikkeld het systeem Schumann magnetische golven wat de communicatie richtig cellen nog gevoeliger maakt. Tenslotte produceert het een hoge frequentie die soms waarneembaar zijn via onze oren. Als men een programma kiest b.v. tenniselleboog dan leg je het lichtsysteem op de aangedane elleboog en start het systeem. Nu begint het systeem de aangedane elleboog te meten. Het systeem berekent nu hoe lang de aangedane plaats belicht moet worden. Na de berekening zie je de LED's aangaan en begint de behandeling. Je hoort een paar piepjes als het programma is afgelopen. Het lichtsysteem bezit een duurzame oplaadbare lithiumbatterij waardoor het mogelijk is je vrij te bewegen. Met een opgeladen batterij kan je tussen de 20 en 30 behandelingen uitvoeren.

Beyond Lichtsysteem is volgens bovenstaand plaatje softwarematig uitgerust.

Het Lichtsysteem meet de aangedane gewricht, weefsel of orgaan. De uitslag van de meeting bepaalt de tijdsduur en intensiteit de behandeling.

Het "Beyond" Lichtsysteem is alleen te bestellen via onze praktijk. Mocht je geïnteresseerd zijn in dit systeem dan mail ons zodat we je via een demo geven en alle in en outs van dit systeem kunnen uitleggen.

Voor nog meer info: www.beyond-lux.com   De website is nog niet helemaal af maar er is genoeg informatie op te halen over dit                                                                                   lichtsysteem. De website is wel in Engels.