Protolight pro

Hunter NLS

De Hunter is ontwikkeld in Rusland. Dit systeem is ontwikkeld door de wetenschapper Nesterov die een revolutionaire techniek ontwikkeld heeft en tot op heden nog niet geëvenaard is door andere systemen.

Na het ontsluiten van de ijzeren gordijn in 1988 kwam de technologie uit Rusland op het gebied van fijne energieën naar het westen toe. In 2002 werd de Oberon gelanceerd wat vele therapeuten en artsen verbaasden. In het begin was er veel ongeloof maar naarmate de eerste gebruikers van de Oberon ermee werkten en de resultaten zagen des te meer is dit systeem omarmt.

Na het uiteen vallen van het grote Rusland is ook de Oberon onderhevig geraakt aan deugdelijkheid en betrouwbaarheid. Het heeft ook verschillende namen gekregen zoals Introspect, Metratron etc.

Aan de software kan men zien of het om de oorspronkelijke systeem gaat. De software heet “Metapathia”.  Het is een non linear systeem en de meting en behandeling zijn non invasief. Ik werk er al vanaf 2002 met vaak verbazende resultaten.

De meting gebeurt via een hoofdtelefoon die met extreem gevoelige sensoren zijn uitgerust. Nesterov, de uitvinder van dit systeem, heeft d.m.v. honderdduizenden testen gezien dat onze hersenen een ruis ontwikkelen die via het oor af te luisteren is. Daar in onze hersenen de organen van het lichaam reflecteren heeft hij de ruis in kaart gebracht. De ruis wordt in de software in decibellen aangegeven. Zie het plaatje waar een rode en blauwe lijn te zien is. Aan de verticale kant staan de decibellen

Gezonde organen produceren een ruis is een die in decibellen af te lezen is. Is een orgaan in onbalans dan geeft het een verhoogde of een verlaagde ruis aan. Dit wordt zichtbaar gemaakt d.m.v. software.

Nog steeds verbazen cliënten/patiënten zich als we een meting van hun lichaam uitvoeren. Wat we doen is eigenlijk een stressmeting maken van alle organen en zodoende inzicht krijgen hoe een orgaan of een lichaamssysteem onder druk staat.

Het lichaam is erg intelligent en is 24/7  bezig om het in balans te houden. Omdat te doen heeft het voldoende compensatie nodig. Je moet de compensatie zien als een accu die voldoende energie kan afgeven als het nodig is. Een accu kan leeglopen door een verkeerde lifestyle en constante stress. “Burn out” is daar een prachtig voorbeeld van. De accu is zodanig verzwakt dat een lange tijd nodig heeft om weer een volle accu te produceren. Een “burn out” situatie geeft aan dat er niet genoeg compensatie aanwezig is.                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hans Stormer -Heilpraktiker
Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 0612022231

Ineke op den Dries

Houtmanpad 8 B 3
2015 EW Haarlem
Nederland

Stuur een email
Tel: 023-5441040