Negatieve Ionen producten

Een Ion is een een molecuul die minstens een elektron verloren heeft of anderzijds een elektron erbij krijgt.

 

Artikelnummer: L.I.F.E. SystemProfessional-2 Categorie:

Beschrijving

Negatieve Ionen

Een Ion is een een molecuul die minstens een elektron verloren heeft of anderzijds een elektron erbij krijgt. Zo kunnen ionen negatief of positief geladen zijn.

Voor onze gezondheid hebben we heel veel negatieve ionen nodig en worden voorzien door berglucht, watervallen, zeelucht, onweersbuien, bossen, mineralen etc. Negatieve ionen kunnen positieve ionen neutraliseren. Positieve ionen zijn ziekmakend. Bacteriën, virussen, schadelijke micro-organismen maar ook schadelijke stralingen zoals door de mens geproduceerde magnetische golven zoals G4 en G5 stralingen zijn rovers van de negatieve ionen. Voor onze celstofwisseling hebben we negatieve zuurstof ionen nodig. Zuurstof is alleen biologisch actief wanneer het negatief geladen is.

Je kunt zeggen dat negatieve ionen een neutraliserende werking hebben.

Daar we in een wereld leven vol positieve ionen ( vervuiling, straling, wifi, computers, mobieltjes, fijn stof, medicamenten, kunststof bekledingen etc. ) worden massa's negatieve ionen weggeroofd en dat zal een aanslag plegen op onze gezondheid. Staan we wel stil waarom hoe de kankergetallen oplopen. Allerhande auto-immuunziekten lopen ook op.

Om negatieve ionen in je huis te verhogen kan je een negatieve ionensysteem aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat er broodnodige negatieve ionen worden geproduceerd en dus is dat een enorme bijdrage voor je gezondheid. Het probleem is dat je zo'n groot systeem je niet bij je kan dragen. Gelukkig zijn er kleine en draagbare producten op de markt die je bij je kan dragen.

Een van deze producten ziet er als een creditkaart uit en produceert negatieve ionen. Je zult dan direct denken "hoe dan" of pure onzin. De negatieve ionen worden geproduceerd door germanium - Far Infra Red stenen - mineralen bestaande kalium - calcium - magnesium etc. en neodynum magnetische steentjes. Deze 4 componenten worden bij elkaar gedaan en verhit tot een temperatuur van 2000 graden celcius en daarna snel afgekoeld.

Dan word het verpulverd tot heel fijne poeder. Met dit poeder worden er verschillende producten gemaakt die je kan dragen. Ze produceren constant negatieve ionen op lichaamsniveau.

Al onze patiënten zijn in contact gekomen met deze producten en ook mensen die we op gezondheidsbeurzen hebben mogen ontmoeten hebben allemaal de werkingskracht van deze producten mogen ervaren.

Met donkerveld microscopie kan je het bewijs leveren. Door de grote hoeveelheid positieve ionen vindt er een verzuring plaats in het bloed. Dit laat zich zien dat de bloedplaatjes aan elkaar kan kleven. We noemen het in vakjargon "rouleau". Het ziet eruit dat er een stapel munten zijn omgevallen en half over elkaar liggen. Dit geeft aan dat het lichaam erg verzuurt is. Na het dragen van een van de producten met negatieve ionen zie je dat de bloedplaatjes niet meer aan elkaar kleven en dat geeft aan dat het richting basisch verschuift en dus kan men meer zuurstof opnemen.

Bij "wetenswaardigheden" is er ook een artikel geschreven over "negatieve ionen"

Hieronder de producten die negatieve ionen produceren.

Je kan deze producten via onze praktijk aanschaffen. Mail ons voor de prijslijst.

Klik op de link Ionen producten om de producten te zien

 Ionen producten