L.I.F.E. System

L.I.F.E. Systeem Professional is een Bio-Regulatie therapie systeem met elektromagnetisch bio-stimulatie en biofeedback technologie
Artikelnummer: L.I.F.E. SystemProfessional-3 Categorie:

Beschrijving

L.I.F.E. System Professional is oorspronkelijk in Amerika ontwikkeld en wordt nu op de markt gebracht door het bedrijf H.E.T. dat gevestigd is in Praag.
L.I.F.E. is een afkorting van Living Intelligence Form Energy. Het systeem heeft het vermogen om het fysieke- en energetische lichaam te meten door middel van bijna 7000 frequenties. We staan er niet bij stil dat onze organen een eigen frequentie hebben en dat parasieten, bacteriën, virussen dat ook hebben. Het systeem bevat ongeveer 7000 frequenties. Deze frequenties zijn over tiental jaren in kaart gebracht door onderzoekers d.m.v. oscilloscopen. Nog steeds komen er nieuwe frequenties bij. De database van de 7000 frequenties wordt tijdens de meting fasegewijs in het lichaam gebracht.
Via gestructureerde software wordt de uitkomst in beeld gebracht en de arts of therapeut(e) kan nu met zijn of haar kennis de cliënt de klacht(en) bespreken en de juiste behandeling met het systeem toepassen. Het systeem meet en kan behandelen. Niet alleen fysieke problemen kan het aanpakken maar, ook inzicht geven in de mentale of geestelijke gesteldheid en het behandelen.
Vele mensen vallen tussen het wal en schip als hun klachten niet goed zichtbaar zijn voor artsen. Als een bloedonderzoek of een ander onderzoek niets uitwijs kunnen medici niets betekenen voor deze tobbende mensen. Het lichaam probeert van het slechtste het beste te maken totdat het lichaam het niet meer aan kan en dan wordt de klacht pas zichtbaar. Zolang het lichaam kan compenseren zal de zelfhelingskracht van lichaam zijn werk doen. Als het lichaam niet meer kan compenseren (verzwakking van de zelfhelingskracht) kan het pas zichtbaar worden d.m.v. klinische testen. Voordat je echt ziek wordt geef het lichaam waarschuwingssignalen af. Hier komt de kracht van dit systeem om de hoek kijken omdat wat nog in het "grijze gebied" bevindt je dit zichtbaar kan maken. Door een meting uit te voeren en de uitslag van de meeting, kan de disharmonie van zowel het fysieke en geestelijke componenten aangetoond worden. Arts of therapeut(e) kan dan een gerichte behandeling geven zodat de compensatie of zelfhelingskracht weer versterkt wordt en zodoende de klacht kan oplossen.
In mijn praktijk werk ik vanaf 2002 met dit systeem. Het was de 1e generatie en nu zijn we beland bij de 3e generatie. Sinds 2003 ben ik distributeur van het L.I.F.E. systeem en hoofdinstructeur voor Europa. In Nederland heb ik ongeveer een vijftigtal therapeuten opgeleid. Dit systeem wordt in Zweden, Noorwegen, Engeland, Nederland, België, Amerika, Canada, Frankrijk, India, Turkije, Tunesië, Zwitserland, Duitsland gebruikt door therapeuten en artsen. Sinds 2013 zijn we in Turkije met ongeveer 25 ziekenhuisartsen begonnen om hun op te leiden met dit systeem te kunnen werken. De teller staat bijna op 200 artsen met verschillende specialisaties. Door de successen die ze behalen heeft de Minister van Volksgezondheid van Turkije dit systeem geaccrediteerd d.w.z. dat dit systeem in klinieken en ziekenhuizen gebruikt mag worden.
Mocht je als therapeut of arts geïnteresseerd zijn in het L.I.F.E. systeem en die willen aanschaffen dan kan je een demo aanvragen. Tijdens de demo krijg je alle info van het systeem. De demo en info is kostenloos.

Nieuwe Lifebrochure2018  (download)

 

  

Dit is de link naar de officiële website van het 'LIFE systeem" http://www.life-het.com